DE HIER-EN-NU SERVICE

Als marketingcommunicatiebureau hebben wij klanten waar we al jaren voor werken. En dat is geweldig.
Toch realiseren wij ons heel goed, dat we niet de hele tijd van waarde voor een bedrijf of organisatie zijn. Maar op specifieke momenten kunnen wij wel het verschil maken.

Zo nu en dan heb je behoeft aan een paar uurtjes, niet meer.
Maar je weet niet altijd precies wanneer. Je loopt even vast in een project en wilt een
advies of idee hoe verder. Je wilt een uurtje sparren over de communicatiestrategie of over de voortgang van een campagne. Misschien wil je wel dat ene plan geschreven hebben (voor de communicatie met die specifieke doelgroep of de marketingcampagne van een nieuw product of dienst) en kom je er zelf niet aan toe.

Even wat extra denkkracht of extra handjes voor een paar uur, dagen of misschien wel een paar weken zou heel fijn zijn. Meestal begint dan de zoektocht. Met welke bureau's doen we zaken? Offertes opvragen en na een aantal weken heb je die deskundigheid die je weken geleden al nodig had pas in huis.

Waar begin je?

Je hebt een nieuwe functie in een bedrijfstak die je nog niet kent. ‘Communicatie’ is er altijd maar een beetje bij gedaan en jouw directeur is zelfs nu, ondanks dat hij je heeft aangenomen, nog niet overtuigt van de meerwaarde die goede corporate communicatie kan bieden. De eerste weken duizelt het je. Afdelingen zijn blij dat je er bent en hebben direct heel veel vragen. Ze willen plannen, ondersteuning, folders en boekjes.

Hoe pak je het aan?
Begin je eerst met je strategisch corporate communicatieplan of stort je je vol in het ondersteunen van afdelingen zodat je je hands-on meerwaarde kunt laten zien? En de website moet ook en liefst ook elke dag een bericht via Twitter en Facebook.....

EenEnEen heeft in een adviesgesprek van twee uur samen met de communicatie-adviseur een mindmap structuur gemaakt voor het komende jaar waarin de belangrijkste werkvelden aandacht krijgen zodat zowel directie als organisatie de meerwaarde gaan zien van een gestructureerde communicatiestrategie.

GRRR
Ook als bureau herkennen we dit als wij tijdelijk deskundigheid willen inhuren.
Je wilt direct en NU iemand hebben.
Iemand die effectief en efficient aan het werk gaat.
Vanuit die visie en dat we altijd van toegevoede waarde willen zijn,
hebben we de Hier-en-NU service bedacht.

Hier-en-Nu service
Van tevoren neem je een aantal uren af. Dat kunnen een paar uurtjes zijn,
bijvoorbeeld omdat je graag zo nu en dan wil sparren over strategie en
planvorming. Maar als je voorziet dat je jaar heel druk gaat worden kan je ook een overeenkomstvan 25/50/75/100 uur nemen. Het voordeel is dat je de zekerheid hebt, dat op het moment dat jij extra denkkracht of hands-on projecten hebt, je direct
iemand tot je beschikking hebt.

Wil je meer weten over Hier-en-NU service van EenEnEen? En hoe het precies werkt. Stuur het emailformulier en wij bellen je op of komen graag langs om meer uitleg te geven.

 

Niet invullen
Naam *
emailadres *
telefoonnummer *
 
* Verplicht veld
 

Wat doen wij zoal voor onze klanten:

  • Communicatieadvies en marketingcommunicatie (strategie, planvorming, uitvoeringsplannen en/of de gehele uitvoering van campagnes)
  • Creatieve trajecten (van denktanks over productontwikkeling tot en met de implentatie van de nieuwe diensten of producten)
  • Structureringssessies
  • Interimopdrachten

Nieuwsgierig? Neem gerust contact met ons op.