INSPIRATIE- EN CREATIVITEITSSESSIES

Logica brengt je van A naar B. Verbeelding brengt je overal.(Albert Einstein)

Soms heb je behoefte aan nieuwe ideeën, nieuwe inzichten hoe je bepaalde projecten kunt gaan aanpakken, tools en suggesties over de juiste boodschap of de trigger om mensen in beweging te krijgen bij een project of in een samenwerking.

Inspiratie en kennis vermeerderen door delen
Hoe heerlijk is het dan om een dag(deel) met collega’s van jouw of andere organisaties te werken aan jouw vraagstukken. Kennis en andere inzichten aangereikt krijgen die jou weer met hernieuwde energie  en volop  ideeën aan het werk laten gaan

Slim samenwerken met collega’s/concullega’s
We hebben verschillende sessies die jou verder helpen. Overeenkomst: kort en krachtig. Van een dagdeel tot maximaal een dag. Uit ervaring weten wij dat je binnen die tijdsinvestering nieuwe inspiratie kan opdoen voor jouw projecten. Dat is onze belofte en onze uitdaging om elke sessie waardevol voor je te maken. Met natuurlijk aan het eind van de sessie voldoende creatieve munitie om de volgende dag vol energie aan jouw projecten te kunnen werken

Sessies kun je doen met je team, met een groep collega’s en ook juist met collega’s van andere organisaties in hetzelfde vak- of werkgebied. Omdat je herkenbare uitdagingen hebt en samen verschillende visies en uitgangspunten. Dat delen en versterken maakt dat de uitkomst van de sessie groter is dan de som der delen.


Daag ons uit

Bel mij

Ik wil meer weten van de Inspiratie- en Creatiesessies. Wat levert het mij op? Waar en wanneer worden ze gehouden?

Bel mij!

Niet invullen
Naam *
Telefoonnummer *
Emailadres
 
* Verplicht veld
 

Welke opgaaf heb jij? Welke projecten lopen niet zoals jij zou willen? Waar heb je een ‘uitdaging’ die je maar niet opgelost krijgt? Voor welk project of programma zou je nieuwe ideeën willen?

Inschrijven voor een sessie betekent aan het eind van de dag nieuwe ideeën hebben voor jou specifieke vraag. Hoe? Doordat je van tevoren jouw vraag aanlevert en wij deze verwerken in de inhoud van de sessie. Samen met de andere deelnemers werken we aan jouw vraag. Met behulp van verschillende technieken genereert de groep nieuwe ideeën voor jouw specifieke vraag. Daarom houden we het aantal deelnemers per sessie beperkt. Want iedere deelnemer kan een specifieke vraag inleveren waar je als groep nieuwe ideeën voor bedenkt.


Onze inspiratie- en creatiesessies zijn:

  • creatiesessie
  • inspiratiesessie
  • inspiratie- en creatiedag
  • doelgroep specifieke sessies zoals onze creatieve gebiedsmarketingsessie.

Deze sessies organiseren wij overal en door het hele land. Het aantal deelnemers houden we altijd bewust klein. We doen het incompany en geven deze sessies ook met een mix van deelnemers uit verschillende organisaties of werkvelden.

 

Nieuwsgierig? Neem gerust contact met ons op.